Părerea ta.

Ce înseamnă Max Lucado pentru tine? Dar blogul acesta? Adaugă o recenzie! Spune-ţi părerea!

Publicitate

7 răspunsuri la „Părerea ta.

 1. Bună. Sunt Emi Ciupe din Hunedoara. Am primit oferta de a face schimb de link-uri şi sunt de acord. Am aflat de recentul blog de pe hunedoaraevanghelică. Îl cunosc bine de Ruben, cel care se ocupă de blogul cu pricina, chiar mai colaborăm la el sau în alte lucruri, deci urmăresc zilnic blogul. Despre Max, pot să spun că este printre autorii noştrii preferaţi. Poţi vedea că de mai multe ori l-am amintit în articolele pe care le-am scris. Ori de câte ori găsesc o carte nouă de-a lui, primul lucru pe care îl citesc este mulţumirea la adresa soţiei lui. Toate mulţumirile sunt de citit căci sunt foarte creative şi cred că şi foarte sincere, dar nici una nu este ca cea la adresa soţiei. La penultimul program de revelion din biserică, eu şi soţia mea ne-am făcut unul altuia câte o declaraţie prin cuvintele lui. Eu pe cea cu cerul care ar fi rămas gol… şi ea pe cea cu „raiul există”.
  Voi urmări blogul pe care îl faci. Cu bine.

 2. Anul 2010 este unul de criză financiară din punct de vedere al economiştilor acestei planete, şi totuşi unul plin de speranţă pentru omenire şi de îndurare din partea lui Dumnezeu. Vestea bună a iertării şi salvării este transmisă şi transpusă în practica de-a lungul istoriei de către oameni care s-au pus la dispoziţia Creatorului acestui univers. Max Lucado este un exemplu în acest sens, el fiind unul dintre cei mai populari autori şi vorbitori creştini. Pentru a înţelege însă mesajul său, el trebuie sa ne fie accesibil atât din punct de vedere informaţional, cât şi din punct de vedere lingvistic, fapt pentru care Marius Zărnescu a iniţiat acest demers de aducere la cunoştiinţa publicului român cărţile şi activitatea lui Max Lucado. Salutăm astfel apariţia în spaţiul blogosferei evanghelice româneşti a site-ului Max Lucado România.
  Marius Silvesan
  Sursa: http://istorieevanghelica.wordpress.com/

 3. salut Marius, mă bucur să te revăd 😀
  unde e însă echipa de care vorbeşti, pe blog te-am văzut doar pe tine!? (bine, recunsoc, n-am „răsfoit” foarte atent)
  părerea mea, nu e o idee foarte bună să dedici un blog unei (singure) persoane care trăieşte ;)) – sună funny dar cred că-i adevărat…
  anyways, spor la înţelepţit internetul românesc că e nevoie! Domnu’ cu tine în tot ce faci!

 4. este un scriitor deosebit special folosit de dumnezeu sa incurajeze si sa ridice pe cei fara speranta si cazuti in deznadejde .dumnezeu sa binecuvinteze pe cei ca el si nu numai

 5. Cei ce doresc sa sprijine Lucrarea Domnului, pentru cei de
  Dincolo de gratii sau doresc o colaborare oală ne contacta la adresa de
  mai jos sau la unul din Acele numere de telefon.
  Sa avem nevoie de sprijin în rugaciune dar si material sau financiar
  Cumpara putem: plicuri postale, timbre postale, pixuri, coli Albe, Biblii,
  samd.
  Daca Cunoaşteţi persoane aflate in detentie ne puteti da
  Detalii pentru o putea Lua Legatura cu aceea persoana!

  Siminiuc Iulian & Iudit
  Op. 1 CP. 12
  Simleul Silvaniei
  Sălaj

  Telefoane: 0731032723
  0766369326
  e-mail: iulian_ucenicii@yahoo.com
  uceniciidedincolodegratii.ning.com

  Domnul sa binecuvânteze Lucrarea SA!

 6. Dragii mei
  Sint Lidia Oprean- mama lui Becky- poate ne cunoastem- noi venim de 15 ani in RO. pt. a schimba mentalitatea caci copii cu nevoi speciale sint o binecuvintare. Puteti sa vedeti de pe web. mai multe despre noi. Noi locuim in San Antonio si mergem la biserica lui Max Lucado. Doresc sa stiu cine traduce cartile lui- cine este Marius- sint mindra ca sint romanca – cred ca doar in RO. Max are traduse atit de multe carti. Noi locuim in America de 23 de ani. Sint mindra de voi. Faceti un job minunat.
  Astept raspuns. Blessings

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s