Cerul îţi cunoaşte inima

Toate lucrurile pe care le ai? Nu sunt ale tale. Şi ce altceva ştii tu despre toate aceste lucruri? Nu este vorba de tine. În Luca 12:15 Isus a spus: `Vedeţi şi păziţi-vă de orice fel de lăcomie de bani; căci viaţa cuiva nu stă în belşugul avuţiei lui.`Viaţa nu se defineşte prin ceea ce ai, chiar dacă ai mult.

Cerul nu te cunoaşte că eşti cel cu un costum frumos sau femeia cu o casă mare. Cerul îţi cunoaşte inima. Omul se uită la aspectul exterior, dar Biblia spune că Domul se uită la inimă. Cand Dumnezeu se gandeşte la tine, se poate ca El să-ţi vadă compasiunea, devotamnetul, bunătatea sau isteţimea, dar El nu se gandeşte la lucrurile tale.

Dacă te defineşti după lucrurile pe care le ai, te vei simţi bine cand vei avea mult şi te vei simţi rău cand nu vei avea. Mulţumirea vine cand noi putem spune cu toata sinceritatea împreună cu Pavel: “Ştiu să trăiesc smerit şi ştiu să trăiesc în belşug. În totul şi pretutindeni m-am deprins să fiu sătul şi flămând, să fiu în belşug şi să fiu în lipsă.”(Filipeni 4:12)

Traducere: Cristina Chirculescu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s