Vocile din capul nostru

Vocile eșecului din lumea noastră. Vocile care spun ”nu ești destul de bun”. Cine este acest polițist al moralității care emite o citație la fiecare pas greșit? Tace el vreodată? Nu. Fiindcă  Satan nu tace niciodată.

Apocalipsa 12:9-10 spune: ” Şi balaurul cel mare, şarpele cel vechi, numit diavolul şi Satana, acela care înşeală întreaga lume, a fost aruncat pe pământ; şi împreună cu el au fost aruncaţi şi îngerii lui. Şi am auzit în cer un glas tare, care zicea: „Acum a venit mântuirea, puterea şi împărăţia Dumnezeului nostru şi stăpânirea Hristosului Lui; pentru că pârâşul fraţilor noştri, care zi şi noaptea îi pâra înaintea Dumnezeului nostru, a fost aruncat jos.”

Satan este fără milă și neobosit. Acuzatorul face o carieră din a acuza. Dar nu el va avea utlimul cuvânt. Isus a acționat în numele nostru. El s-a oprit … a coborât destul de jos ca să fie scuipat, bătut în cuie și străpuns cu sulița. Jos … suficient de jos ca să fie îngropat. Și apoi El S-a ridicat !

Romani 8:34 promite că Hristos este în prezența lui Dumnezeu chiar în acest moment, luîndu-ne apărarea. Avem un cazier curat. Numai prin harul Său!

Traducere: Cristina Chirculescu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s