Lasă la cruce. 10 Ianuarie

de Max Lucado.

“Cristos a suferit o dată pentru totdeauna pentru păcate – El, Cel Drept, pentru cei nedrepţi – ca să vă aducă la Dumnezeu. El a fost dat la moarte în trup, dar a fost făcut viu prin Duhul.” 1Petru 3:18

Calea neprihăniţilor este îngustă, o cărare şerpuindă pe un deal abrupt. În vârful dealului este o cruce. La baza crucii sunt bagajele. Numeroase bagaje pline de păcate multe. Calvarul este compost al vinovăţiei. Ai vrea să ţi le laşi acolo şi tu?

1 din 365 de devoţionale în Everyday Blessings

Cristina Chirculescu

 

2 răspunsuri la „Lasă la cruce. 10 Ianuarie

  1. Pace ! Faptul ca trimiteti cate 10 devotionale odata , …. va descalifica . Un devotional il primesti zilnic , il citesti zilnic . Eu nu cred ca cei care primesc intr-o singura zi , le mai citesc sau le mai citesc cu la fel de mult drag. O carte o citesti altfel , citesti 50 -100 de pagini sau toata cartea in aceeasi zi , dar un devotional nu se citeste asa . Mai ales unul ca acesta care este destul de scurt . Ideile sunt , normal, diferite de la o zi la alta , nu e prins mesajul zilnic la adevarata lui valoare . Multe binecuvantari !

    • Da stiu. Imi cer scuze. Ptr mine e destul de greu. Incerc sa tin pasul. Uneori vin de la lucru si pur si simplu nu mai am timp. Sper sa-mi fac timp si sa fie ok.
      Numai bine.
      Marius

Lasă un comentariu