El încă dă pietre la o parte. de Max Lucado

Orice om are nevoie de o minune

El INCA DA PIETRE LA O PARTE

Asta se intampla cand obstacole, de un fel sau altul, te impiedica sa vezi ce a facut Dumnezeu pentru tine…

Oameni care au intrebari. Biblia e plina de ei. Un talhar pe cruce. Un posedat in cimitir. O femeie trecuta prin cinci divorturi. Un olog deznadajduit. O sora indurerata. Un tata aflat la capatul puterilor.

De ce sunt aceste portrete in Biblie? Ca sa ne uimim de ce a facut Isus? Nu… acestea nu sunt simple povestiri de spus la scoala duminicala. Ele sunt momente istorice cand un Dumnezeu real a intalnit suferinta reala, pentru ca noi sa primim raspuns la intrebarea: „Ii pasa lui Dumnezeu cand suferim?”

Pe fiecare pagina a acestei carti emotionante, Max Lucado iti reaminteste ca Dumnezeu care i-a vorbit lui Moise din rugul aprins iti vorbeste si tie astazi; Dumnezeu care l-a iertat pe imparatul David te iarta si pe tine; Dumnezeu care a ajutat barbati si femei in vremuri stravechi vine si in lumea ta; El vine sa faca ceea ce tu nu poti face: sa dea pietre la o parte, pentru ca tu sa poti vedea raspunsul Lui.

Max Lucado este un povestitor neintrecut, un maestru al poeziei in proza, un observator atent si patrunzator al vietii… si autorul mai multor bestseller-uri, printre care: „Calatorie fara bagaje”, „In mana Harului”, „3:16  Numerele sperantei” si „Infrunta-ti uriasii”. „Calatorie fara bagaje” si „In mana Harului” au primit distinctia Gold Medalion Book of the Year. Lucado locuieste in San Antonio, Texas , SUA, unde slujeste ca pastor senior al Bisericii Oak Hills. El si sotia lui, Denalyn, sunt parintii a trei fiice.

– – – – – –

O femeie aflata la al cincilea divort
Un infirm ajuns la disperare
O sora care-si inmormanteaza fratele
Un tata aflat in necaz

Acestea nu sunt simple povesti istorisite la scoala duminicala. Nici fabule rupte de realitate. Nu sunt nici produsul unor iluzii nerealiste. Sunt intamplari adevarate in cadrul carora un Dumnezeu cat se poate de real Se confrunta cu suferinte la fel de reale, asa incat putem sa dam un raspuns la intrebarea: „Unde e Dumnezeu atunci cand suferim?”

Max Lucado ne invita sa retraim impreuna cu el aceste intamplari. De asemenea, ne invita sa nu uitam faptul ca Dumnezeu, care a vorbit in trecut, vorbeste si astazi. Sa tinem seama de faptul ca Dumnezeu, care a iertat in trecut, iarta si astazi. Ca Dumnezeu care S-a aratat in trecut Se arata si astazi. El patrunde in lumea noastra. El vine sa faca ceea ce tu nu poti sa faci singur. El vine sa dea la o parte pietrele pe care tu nu le poti clinti.

El inca da pietre la o parte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s