Concentrează-te pe sarcina care-ţi stă înainte. de Max Lucado

Concentreaza-te pe ceea ce ai de facutViata este destul de grea asa cum este. Este si mai grea atunci cand ne indreptam in directia gresita.

Una din abilitatile incredibile ale lui Isus a fost aceea de a ramane focalizat pe ce avea de facut. Viata Sa nu a luat-o niciodata pe un alt fagas. Niciodata nu Il gasim mergand pe partea gresita a drumului. Nu avea bani, calculatoare, avioane, asistenti administrativi sau personal angajat; totusi Isus a facut ceea ce multi dintre noi nu reusim sa facem. Si-a tinut viata pe cale.

In timp ce Isus privea in zare la viitorul sau, putea sa vada multe obiective. Multe steaguri falfaiau in vant, si pe fiecare dintre ele putea sa le urmareasca. Putea sa fie un revolutionar politic. Putea sa fie un lider national. Putea sa fie multumit sa fie un invatator si sa educe minti sau sa fie un doctor si sa vindece trupuri. Dar in cele din urma El a ales sa fie Mantuitor si sa mantuiasca suflete.

Langa Christos, oricine in oricare perioada a auzit de la Isus insusi. „Fiul Omului a venit sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut”(Luca 19:10). „Caci Fiul Omului n-a venit sa I se slujeasca, ci El sa slujeasca si sa-Si dea viata ca rascumparare pentru multi.”(Marcu 10:45)

Inima lui Christos a fost implacabil focalizata spre o sarcina. Ziua cand a parasit atelierul de tamplarie din Nazaret El a avut un singur tel- crucea Calvarului. El a fost asa de focalizat incat ultimele Sale cuvinte au fost, „S-a terminat”(Ioan 19:30).

Cum a putut Isus sa spuna ca s-a terminat? Mai erau inca cei infometati de hranit, cei bolnavi de vindecat, cei neinvatati de instruit, cei neiubiti de iubit. Cum a putut sa spuna ca s-a terminat? Simplu. Si-a terminat sarcina incredintata. A implinit ce avea de facut. Pictorul a putut sa lase deoparte pensula, sculptorul a lasat jos dalta, scriitorul a pus deoparte condeiul. Treaba a fost terminata.

Nu ti-ar placea sa fii capabil sa spui la fel? Nu ti-ar placea sa privesti in urma la viata ta stiind ca ai facut ceea ce ai fost chemat sa faci?

From

Let the Journey Begin:
God’s Roadmap for New Beginnings

© (J Countryman 2009) Maxlucado.

M.Z.

Un răspuns la „Concentrează-te pe sarcina care-ţi stă înainte. de Max Lucado

  1. Pingback: Concentreaza-te pe sarcina care-ti sta inainte. de Max Lucado « ~Big Brother~

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s