Speranţă înviorată pe drum. de Max Lucado

Speranta inviorata pe drumCe ar lua sa-ti invioreze speranta?

De ce ai avea nevoie sa-ti reenergizeze calatoria?

Chiar daca raspunsurile abunda, trei imi vin repede in minte.

Primul ar fi o persoana. Nu o persoana oarecare. Nu ai nevoie de cineva la fel de confuz. Ai nevoie de cineva care stie calea de scapare.

Si de la aceasta ai nevoie de ceva perspectiva. Ai nevoie de cineva care sa te entuziasmeze. Ai nevoie de cineva care sa te priveasca in fata si sa spuna, „Acesta nu este sfarsitul. Nu renunta. Exista un loc mai bun decat acesta. Si eu te voi calauzi acolo.”

Si, poate cel mai important, ai nevoie de o directie. Daca ai numai o persoana dar fara o perspectiva reinnoita, tot ce ai e companie. Daca are o perspectiva dar fara directie, ai compania unui visator. Dar, daca ai o persoana cu o directie- care te poate lua din locul acesta in locul care trebuie- ei, atunci ai pe cineva care poate sa-ti invioreze speranta.

Sau, pentru a folosi cuvintele lui David, „El imi invioreaza sufletul.” Pastorul nostru este specialist in a inviora speranta pentru suflet. Chiar daca esti un miel ce s-a pierdut pe o cornisa stancoasa sau un orasean dibaci singur intr-o jungla intinsa, totul se schimba cand salvatorul apare.

Singuratatea scade, pentru ca ai tovarasie.

Disperarea se reduce, pentru ca ai o perspectiva.

Confuzia incepe sa se ridice, pentru ca ai directie.

Retine te rog: Nu ai parasit jungla. Copacii inca eclipseaza cerul si spinii inca iti ranesc pielea. Animalele stau la panda si rozatoarele misuna. Jungla tot jungla ramane. Nu s-a schimbat, insa tu ai facut-o. Te-ai schimbat pentru ca ai speranta. Si ai speranta pentru ca ai intalnit pe cineva care te poate scoate de acolo.

Pastorul tau stie ca nu ai fost facut pentru acest loc. El stie ca nu esti echipat pentru acest loc. Asa ca a venit sa te calauzeasca afara.

From

Let the Journey Begin:
God’s Roadmap for New Beginnings

© (J Countryman 2009) Maxlucado.

M.Z.

Publicitate

Un răspuns la „Speranţă înviorată pe drum. de Max Lucado

  1. Pingback: Speranta inviorata pe drum. de Max Lucado « ~Big Brother~

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s